Achtergrond werkwijze

Mijn aanpak is erop gericht dat je leert, voelt en ervaart wat goed voor je is. Deze totaal aanpak is ontstaan uit mijn persoonlijke zoektocht naar balans waarin ik alles probeerde. Van mindfulness, voeding, therapie en sport tot persoonlijke efficiency en meditatie.

Wat ik zocht was het totaalplaatje. Welke factoren zorgen er voor dat je energie hebt én houdt om de dingen te doen die je wilt doen? Met aandacht voor de verantwoordelijkheden die je hebt. Realistisch en praktisch, iets wat je houvast geeft in het dagelijks leven.

Pas in de jaren dat ik mijn doodzieke man verzorgde, een klein kind had en twee bedrijven runde, ontdekte ik de balans. Een harde leerschool waar ik leerde wat er echt toe deed. Wat je energie geeft en wat niet. Waar je je gevoel moet gebruiken en waar je ratio. Wat ik in deze periode leerde, deel ik nu in mijn coachingtrajecten.

Later ontdekte ik tijdens de cursus Psychomotorische Therapie aan de Rino (GGZ opleidingsinstituut) de theoretische basis voor mijn persoonlijke ervaring. Alles viel op zijn plek en de basis voor mijn huidige werkwijze ontstond. Aangevuld met onder andere de opleidingen: ‘Stresspreventie en interventie’ van het CSR-centrum, ‘Masterclass werken met ik-grens bewustzijn’ van dr. med. N. Blaser en ‘Management Constellations’ van het Hellinger Instituut Nederland.

Met mijn persoonlijke begeleiding in een basic of intensive coaching traject krijg je weer grip op je energieniveau en leer je hoe je jezelf in balans krijgt én houdt.

PS. Mijn praktijk ligt 5 km ten zuiden van Amsterdam, makkelijk bereikbaar en met voldoende gratis parkeergelegenheid.